Nosta esiin Hyvä vuokranantaja 2024!

3.10.2024

Tunnetko erityisen hyvän vuokranantajan, joka tuo mieleen sanat reilu, luotettava, jämpti ja sitoutunut? Jos oma vuokranantajasi tai muu tuntemasi vuokranantaja vastaa tällaista kuvausta, ilmoita hänet mukaan Hyvä vuokrantaja 2024 kisaan!

Suomen Vuokranantajat ry valitsee vuosittain yhdessä Vuokralaiset ry:n kanssa Hyvän vuokranantajan. Kriteereinä hyvälle toimijalle ovat jo yllä mainittujen ominaisuuksien lisäksi se, kohteleeko vuokranantaja vuokralaista kunnianarvoisana asiakkaana. 

Lisäksi hyvän vuokranantajan tulee ymmärtää, että vuokraustoiminta on palvelua, jossa vuorovaikutteisella toiminnalla saavutetaan parhaat tulokset. Hän myös ajaa toiminnassaan vuokralaisen ja vuokranantajan yhteistä etua.
 

Lähetä ehdotuksesi 31.10.2024 mennessä

Voit tehdä ehdotuksesi Suomen Vuokranantajien luoman lomakkeen kautta. Kerro suosikkivuokranantajasi nimi, paikkakunta ja perustelu miksi juuri hän on parhaista parhain.

– On erittäin tärkeää, että nostamme hyviä vuokranantajia esiin. Näin saamme hyvien esimerkkien kautta nostettua hyvää palvelua sille kuuluvaan arvoonsa ja lisättyä tietoisuutta siitä, että vuokralaisten ja vuokranantajan edut kulkevat käsi kädessä, toteaa Vuokralaiset ry:n toiminnanjohtaja Anne Viita.

 


Voittajan valinta ja palkitseminen

Vuokralaiset ry:n ja Suomen Vuokranantajat ry:n yhdessä ehdokkaiden joukosta valitsema voittaja palkitaan 23.11.2024 pidettävässä Vuokranantaja 2024 -tapahtumassa.